Søg i nyheder Kontakt fsu Sitemap
Liveskak

Kristoffer Dyrgaard vandt FM i lyn 2016 - 1. del20. juni 2016
Af Niels Erik Nielsen

De tre bedst placerede ved FM i lynskak 2016: Sven Judas, Nr. Aaby, Per Stentebjerg-Hansen, FREM og den nye fynsmester i disciplinen, Kristoffer Dyrgaard, FREM.

Lørdag den 18. juni var FREM for andet år i træk vært for FM i lynskak, der samlede 32 deltagere, hvilket var 7 flere end i 2015-udgaven.
 Læs mere...

FM i lyn nærmer sig11. juni 2016

FM i lyn 2015.

FREM er vært for årets fynsmesterskab i lynskak, som spilles i Ungdomshuset, Nørregade 60 lørdag den 18. juni med start kl. 11.00 og sluttidspunkt senest kl. 17.00.
 Læs mere...

Fokus på juniorundervisning30. maj 2016

(foto: Kim Rune)

Mandag den 23. maj besøgte Fyens Stiftstidende Skakklubben FREM, hvor journalist Simon Staun og fotograf Kim Rune efter forudgående aftale fulgte juniorundervisningen, der løber af stablen hver mandag eftermiddag.

Læs mere...

Sølv til FREM 1 i Juniorrækken21. maj 2016

FREM 1 - sølv i Juniorrækken.

Sidste år vandt FREM 1 overraskende guld i den yngste række foran SK 1968 1 og Evans, men en gentagelse lå ikke lige for.
 Læs mere...

Guld til Sydfyn i 50+19. maj 2016

Sydfyns guldvindere i 50+.

Ved DSU-pokalfinalestævnet blev det i år til to sæt lokale guldmedaljer og et sæt sølvmedaljer, idet FREM vandt Bredderækken og Sydfyn 50+, mens FREM 1 blev nummer to i Juniorrækken. Læs mere...

Guld til FREM i Bredderækken18. maj 2016

FREMs guldvindere i Bredderækken.

Modsat sidste år, hvor FREMs bedste juniorhold var ene om at vinde medaljer, blev det denne gang til to sæt lokale guldmedaljer og et sæt sølvmedaljer, idet FREM vandt Bredderækken og Sydfyn 50+, mens FREM 1 i Juniorrækken blev nummer to efter suveræne Evans.
 Læs mere...

DSU-pokalfinalestævnet - Eliterækken17. maj 2016

Den store spillesal: Elite- og Bredderækken i aktion.

DSU-pokalfinalestævnet blev for andet år i træk afviklet på Hotel Svendborg, der søndag den 15. maj samlede 52 hold fordelt på fem rækker, og da FREM vandt guld i Bredderækken, Sydfyn guld i Senior 50+ og FREM 1 sølv i Juniorrækken, gjorde de lokale mandskaber en særdeles overbevisende figur.
 Læs mere...

Superresultat af Simon i Fredericia Chess - 1. del13. maj 2016

Fredericia Chess 2016 - 1. runde.

I forbindelse med Kristi himmelfartsdag afholdt Fredericia Skakforening i dagene 5-8. maj både en IM-turnering og en åben turnering, som samlede i alt 70 deltagere.
 Læs mere...

Superresultat af Simon i Fredericia - 2. del13. maj 2016

Fredericia Chess 2016 - kandidatklassen.

Her fortsætter omtalen af kandidatklassen i Fredericia Chess 2016, som Simon Wilbrandt, FREM højest overraskende gik hen og vandt. Læs mere...