Søg i nyheder Kontakt fsu Sitemap
Liveskak


31. juli 2012 PrintvenligSommerskak på Café Biografen - 5. heat
Af Niels Erik Nielsen

5. og sidste afdeling af årets Sommerskak på Café Biografen, der blev afviklet mandag den 30. juli, var noget tyndere besat end de forrige fire udgaver, idet kun otte spillere var mødt frem.

Det lave fremmøde skyldes formentlig en kombination af, at mange er begyndt på arbejde efter sommerferien, samt at flere af de faste ansigter er optagede af turneringsdeltagelse i blandt andet Politiken Cup og Kiel Open.

De fremmødte fik dog en hyggelig aften ud af det i én stor alle-mod-alle-gruppe, hvor tiden var nedsat til 10 min. pr. spiller pr. parti for at deltagerne kunne nå igennem de syv runder inden kl. 22.

På grund af den store ratingforskel mellem de tre mesterspillere og resten, heriblandt et par hjemmespillere, blev der spillet i to præmiegrupper, hvor mesterspillerne kæmpede om én præmie og feltets øvrige fem spillere om to præmier.

Og at resultaterne heldigvis ikke altid falder ud, som ratingsystemet prædiker, blev udfaldet af flere af aftenens partier et bevis på.

Således formåede de to Ejby-spillere Jakob Petersen og Thomas Bo Thomsen, at tage point fra hhv. Mathias Meunier og Niels Henrik Sørensen.

Vinder af præmiegruppe A med 6,5/7p. blev Jonas Nilsson, FREM.

                                                 (foto: Niels Henrik Sørensen)

                                 Thomas Bo Thomsen - Jonas Nilsson.

Vinder af præmiegruppe B med 5/7p. blev Thomas Bo Thomsen, Ejby, mens klubkammeraten Jakob Petersen blev nummer to med 4/7p.

                                                    (foto: Niels Henrik Sørensen)

                                    Michael Andersen - Jerry Rosenberg.

De sekundære placeringer blev: Mathias Meunier, FREM 5/7p., Niels Henrik Sørensen, FREM 4,5/7p., Michael Andersen, hjemmespiller 2/7p., Mehdi, hjemmespiller 1/7p. og Jerry Rosenberg, Odense Skakklub 0/7p.

Læs også:
Sommerskak på Café Biografen - 4. heat (24. juli 2012)
Sommerskak på Café Biografen - 3. heat (17. juli 2012)
Sommerskak på Café Biografen - 2. heat (10. juli 2012)
Sommerskak på Café Biografen (3. juli 2012)

© 2019 Fyns Skak Union