Søg i nyheder Kontakt fsu Sitemap
Liveskak


15. september 2012 PrintvenligFM Junior - Så kom gruppe 2 på live.
Af Jess Nykjær
Så er fynsmesterskaberne i gang. Vores tegnekonkurrence har udvidet sig fra 1 til 3. Gruppe 2, tegner om en lille lego æske med Gandalff, fra ringenesherre. Gruppe 1 tegner om McD gavekort. Så er der gruppetegning for 2-3-4 personer. Om 4 stykker chokolade, en ide pigerne sjovt nok fik.
Der har selvfølgelig også været en klage, der var en voksen hvis telefon ringede i første runde, vedkommende har selvfølig fået en påtale, sådan noget finder de unge mennesker sig ikke i.
Vi havde flere præmier, +200, dem der slog en spiller med +200 rating eller derover, skulle slå med en terning om hvor mange sodavand der gav i bonus. Thor Bendix, 4 sodavand. Alexande Le Besq, 2 sodavand, Mathias Nielsen, 5 sodavand.
Fredagens eneste pigesejr gav et McD gavekort til, Mikala Høyerup, gruppe 2.
Vores første tilmeldte gæst, uden for 3 hk. Jens Ramsdal, Åbyhøj, fik et McD gavekort.
Terningekonkurrence for gruppe 2, med 5 terninger om en kasse sodavand, blev vundet af Rasmus Wraae med 25 point, ud af 30 nulige.
Der bliver spillet en masse flot skak, spillerne er glade, de spiser af de 50 kg æbler og pærer der er sat frem til dem. Vi skal snart have middagsmad, i aften skal vi have ris alamande til dessert, jeg går efter mandlen. Solen skinner drengene spiller fodbold pigerne er piger. Dejlig dag, med dejlig unger. Så skal det jo lige bemærkes at vi både fredag aften og lørdag formiddag, havde flere der fulgte vores turnering end der fulgte den lille GM turnering i Skovbo, selvfølgelig, hvad ellers.

Læs også:
FM for juniorer - afrunding (13. oktober 2012)
Mads Hansen genvandt titlen (18. september 2012)

© 2019 Fyns Skak Union