Søg i nyheder Kontakt fsu Sitemap

18. april 2022 PrintvenligKort nyhed om DM
Af Michael Nielsen
DM 2022 er løbet af stablen

For 7.ende gang har vi afviklet Danmarksmesterskabet i individuel skak på Hotel Svendborg og denne gang ville folk ud og bevise at Covid-19 hører fortiden til. Med fantastisk deltagerantal og mange kanon gode skakspillere, er jeg sikker på at dette DM vil blive husket af deltagere og tilskuere i mange år frem. Vi fandt en ny ung Danmarksmester, Martin Haubro som jeg havde fornøjelsen af at møde for første gang i Helsingør for et par år siden til Xtracon Open og som er så meget nede på jorden at han også kunne huske mig, men turneringen er så meget større end kun Landsholdsklassen, så vi fokuserer på fynske deltagere som har været ude og repræsentere vores lille men betydningsfylde ø.
Jeg lagde tallene sammen og får det til i alt 43 gange at en fynsk deltager står i tabellerne og det er ikke medregnet DM i lyn !
Jeg ville gerne nævne dem alle, men er ikke sikker på om artikler her på siden kan blive så lange, selvom alle fortjener at blive nævnt, så jeg begrænser mig til dem som tog præmier med hjem og dem har vi selvfølgelig mange af.
Tobias Ilsøe Jensen, Karsten Eivind Nielsen og Kurt Hollesen i G7 gruppe 1
Simon Bjørk Haarh, Peter Kristiansen, Villads Majvang Sandmann og Adam Stanczyk Christensen i G7 gruppe 2
Benjamin Øster-Green Johansen og Oskar Perzynski i G5 forløb 1
Karsten Eivind Nielsen, Christian Ringsmose, Ole Eik Jørgensen i Kort Påske 1 gruppe 1.
Kathrine Lindegaard Bruntse i Kort Påske 1 gruppe 2
Jan Stage og Erling Rasmussen i Veteranklassen
Lars Munk Jensen i G5 forløb 2
Jonathan Roed Gundorf Jacobsen Kort Påske 2 gruppe 2
Bo F. Sørensen Kort Påske 2 gruppe 3
 
Vi har alle vores yndlings øjeblikke fra sådanne turneringer, og det var en meget glædelig nyhed da en ung mand meldte sig på stævnekontoret med ønske om at spille med, Magnus Silcowitz, som man vil finde i tabellerne for både Kort Påske 1 og 2, meldte sig ind på stedet og var i den grad kampklar og jeg tror alle arrangører var mindst lige så spændt som han var, på udfaldet af hans kampe.
En anden ung mand som vi var meget interesseret i var Alf Andries fra Læseforeningen, som spillede med i Kandidatklassen og var Fyns eneste deltager i kampen om Danmarksjuniormester-titlen. Vi var ikke de eneste der havde opdaget dette, P4 Fyn var ude og interviewe dette unge talent og man bør ikke gå glip af udsendelsen: https://www.dr.dk/lyd/p4fyn/p4-weekend-fyn vælg d. 16. April, 37 minutter og 15 sekunder inde i udsendelsen.

© 2019 Fyns Skak Union