Søg i nyheder Kontakt fsu Sitemap
Liveskak


10. marts 2024 PrintvenligKvalifikation til Pokalstævne
Af Michael Nielsen
Til alle fynske skakspillere

Der er nu en dato ude for DSU's pokalstævne, og der er her en indbydelse til kvalifikationsstævne, for at finde de to hold der skal repræsentere 3.HK i bredderækken og eliterækken.
Der er fri tilmelding i junior og senior grupper. Der kommer mere ud på stævnets hjemmeside: https://pokal.skak.dk/

Kvalifikationsstævnet spilles som et samlet stævne i Frem Skakklub, Nørregade 60, 5000 Odense C (Ungdomshuset i Caféen) Tidspunkt: Løndag, den 20. april 2024 kl. 10.00. Klubberne kan tilmelde så mange 4-mands hold, der ønskes. 
Der spilles i 2 grupper: 1. Eliterækken - fri tilmelding. 2. Bredderækken - holdets rating gennemsnit under 1800.
Et deltagende hold i Bredderækken må til en runde maksimalt have et rating gennemsnit på henholdsvis 1800 for de 4 aktive spillere, udregnet efter årets først offentliggjorte ratingliste fra DSU. Se vedhæftet ratingliste. Der spilles så vidt muligt i grupper – alle mod alle. Dette kan dog ændres af turneringslederen, når deltagerantallet kendes. Betænkningstid: 20 minutter til hele partiet + 5 sekunder pr. træk fra træk 1. Nr. 1 og 2 fra Eliterækken og Bredderækken kvalificerer sig til finalestævnet. 

Tilmeldning senest onsdag d. 17 april 2024 til Bo Sørensen på e-mail: formand@frem-skakklub.dk Med angivelse af følgende: - antal hold - hvilken række man ønsker at deltage i - navne + evt. reserve for hvert hold.

Se hele indbydelsen her

© 2019 Fyns Skak Union