Søg i nyheder Kontakt fsu Sitemap
Liveskak


20. september 2006 PrintvenligHul igennem til redaktøren
Af Niels Erik Nielsen

I dag er der deadline for indlæg til Fynsk Skak nr. 7, men i skrivende stund har jeg kun modtaget to, nemlig indbydelsen til Tårnet non-stop og Michael Jensens gambitartikel.

Det kan bestemt ikke kaldes en overraskelse, at jeg må rykke for at få bidragene i hus, men denne gang har den udtørrede nyhedsstrøm i det mindste en konkret årsag, nemlig at redaktøren grundet FSU-skifte til en anden internet-udbyder ikke kan nås på den normale mail-adresse.


I skal derfor, når det gælder indlæg til FS nr. 7, sende dem til min private mail-adresse: niels.e.nielsen@mail.tele.dk og desuden kan jeg selvfølgelig stadig træffes på tlf.: 66 14 76 74.


Konkret savner jeg indbydelse til OM i veteranskak, Juniorskak, partier fra den igangværende Nyborg Open og den afsluttede Tour de Vestfyn, hvorfra der også er lovet et referat.


Da alt tyder på, at Fynsk Skak går ind ved årets udgang, er det blevet tid for et historisk tilbageblik over de 33 årgange, det blev til. I den forbindelse efterlyste jeg i nr. 6 årgange/enkelteksemplarer fra før 1985, og enkelte har henvendt sig, men jeg savner stadig materiale og beretninger fra opstartsfasen først i 1970’erne.

Læs også:
FSU har mailproblemer (18. september 2006)

© 2019 Fyns Skak Union