Søg i nyheder Kontakt fsu Sitemap
Liveskak


27. oktober 2006 PrintvenligHoldskak 1. runde + indberetning af resultat
Af Hans Milter Pedersen

1. runde af holdturneringen er nu færdigspillet. Alle resultaterne er up-loadet på FSUs hjemmeside. 1. runde har ikke givet anledning til påtaler fra min side. Alle spillere er anvendt korrekt i forhold til styrkelisten. For en ordens skyld skal dog nævnes at jeg ikke har set alle holdkort, men jeg går ud fra at alle resultater er indtastet korrekt.

Proceduren for indrapportering at resultater bliver, at hjemmeholdet i fremtiden er ansvarlig for indrapporteringen af resultater, som skal ske via FSUs hjemmeside.

Under menupunktet holdskak vil der på spilledagene i den venstre kolonne være en rubrik, med overskriften indtastning af resultat.

Arbejdsganger er herefter: 1) Vælg den rigtige kreds. 2) Vælg den rigtige match 3) Vælg spillere og resultater ved hjælp af pilene på siden. 4) Når indberetningen er slut trykkes på indberetning af resultat. 5) Herefter svar hjemmesiden tilbage med grøn skrift, at indtastningnen er afsluttet.

Bemærk dog, at hvis der anvendes en spiller, som ikke er kommet på styrkelisten vælges "ukendt spiller". Spilleroplysninger sendes til undertegnede, som herefter sørger for at spiller kommer på styrkelisten.

Har man problemer med indtastningen er man velkommen til at kontakte undertegnede.

Holdlederen skal opbevare holdkort indtil alle indsigelsesfrister er udløbet.  Er holdkortet sendt til undertegnede opbevarer jeg kortet til sæsonen er færdigspillet.

Læs også:
Status over holdturneringen 2006-07 (23. marts 2007)
Et par andre fynsserie-nedslag (22. marts 2007)

© 2019 Fyns Skak Union